Τα Καλλιστεία επιστρέφουν στη Ρόδο! Τον φετινό Σεπτέμβρη το νησί θα στέψει την «MISS RHODES 2014»!

Την οργάνωση του διαγωνισμού έχει αναλάβει η εταιρεία BEYOND GROUP, έπειτα από πρόταση των αρμόδιων. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες, έτσι ώστε οι ακροάσεις των υποψήφιων, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της βραδιάς των καλλιστείων να είναι μοναδικό κι επιτυχημένο.
Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού ομορφιάς «MISS RHODES 2014» κι η BEYOND GROUP έχουν φροντίσει τη βραδιά των καλλιστείων να βρίσκονται στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, τη showbiz, και δημοσιογράφοι από την Αθήνα. Επίσης, δρομολογούνται και τα έπαθλα των τριών φιναλίστ.
Η διαδικασία στα αρχικά στάδια της έχει ως εξής:
•    Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι κοπέλες που κατάγονται από τη Ρόδο με ηλικία 16-25. Οι ανήλικες πρέπει απαραιτήτως να έχουν γραπτή ενυπόγραφη δήλωση-έγκριση από τους γονείς-κηδεμόνες τους.
•    Αρχικά θα επιλεγούν 42 κοπέλες κι οι οποίες θα εκπροσωπούν κι από ένα χωριό της Ρόδου. Στη συνέχεια και περνώντας οι 42 αυτές κοπέλες από ακροαματικές διαδικασίες, οι αρμόδιοι θα καταλήξουν στις 12 επικρατέστερες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στην βραδιά του διαγωνισμού.
•    Η κοπέλα που θα στεφθεί «MISS RHODES 2014» θα απολαύσει μεγάλα δώρα. Σημαντικά δώρα όμως θα δοθούν και στις 2 επόμενες φιναλίστ του διαγωνισμού.
Οι κοπέλες που θέλουν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους, συνοδευόμενο απαραιτήτως  από μια πρόσφατη φωτογραφία τους στο e-mail: missrhodes2014@gmail.com.
Για συχνές ενημερώσεις σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα στο facebook και το twitter: Miss Rhodes 2014.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...