Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Καρπάθου: «Ο Δήμαρχος Καρπάθου μας κατέπληξε ευχάριστα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Καρπάθου: «Ο Δήμαρχος Καρπάθου μας κατέπληξε ευχάριστα»  
Για την δραστηριότητα  και τα  θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο  Ατόμων με Αναπηρία του νησιού μας  ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος κατά την επίσκεψή του στο Γραφείο του Συλλόγου που πραγματοποίησε την Πέμπτη 09/10/2014. Περισσότερα αναφέρονται στην ενημέρωση που μας δίνει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Καρπάθου:   

«Την Πέμπτη 9-10-2014 στα γραφεία του Συλλόγου έγινε η συνάντηση του Προέδρου του συλλόγου    κ. Βασίλη Παπαβασιλείου με  τον Δήμαρχο Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρο για τα  θέματα που απασχολούν το σύλλογο. Ο  Πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τον κ.  Δήμαρχο για την δραστηριότητα του Συλλόγου,  τ ην μέχρι τώρα  καταγραφή των  ατόμων με αναπηρία της νήσου, την καταγραφή των υφιστάμενων κτιρίων(π. χ. ξενοδοχεία) που πληρούν  ή όχι  τις προϋποθέσεις  για την πρόσβαση των  Α.Μ.Ε.Α ,την  τοποθέτηση ράμπας σε παραλία και όλα τα τρέχοντα θέματα και τους επικείμενους  σχεδιασμούς του Συλλόγου.
  Ο Δήμαρχος Καρπάθου αφού  άκουσε τον Πρόεδρο,  μάς κατέπληξε ευχάριστα, όντας  θετικός και συνεργάσιμος για  όλα τα  προβλήματα του συλλόγου μας. Δήλωσε   αρωγός και μπροστάρης και διαθέσιμος σε ό, τι ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου.
Για αυτό τον ευχαριστούμε θερμά γιατί   με τον  Δήμαρχο στο πλευρό του συλλόγου μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για  το  καλύτερο δυνατό για τον  Σύλλογο και Άτομα με αναπηρία του νησιού μας.
Εκ του ΔΣ
                
Ο Πρόεδρος  Βασίλης Παπαβασιλείου, Ο Γραμματέας Ιωάννης Λαγωνικός.

                                                                     Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...