Συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου με τους επικεφαλής των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο

Ρόδος, 27/7/2017 -Δελτίο Τύπου - Αλλεπάλληλες συσκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τους επικεφαλής των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο με στόχο την καλύτερη λειτουργία της και την εξυπηρέτηση των πολιτών *

Περιοδεία στις 28 και 29/7/2017 σε Κάλυμνο και Τέλενδο

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του για συντονισμό και εποπτεία των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος πραγματοποίησε σήμερα διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με επικεφαλής διευθύνσεων και τμημάτων των υπηρεσιών της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο.

Στόχος η εύρυθμη λειτουργία της Π.Ν.Αι., -που αντιμετωπίζει ζητήματα υποστελέχωσης-, η αναλυτική καταγραφή των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνικές υποδομές και η καλύτερη ανταπόκριση στα αιτήματα των νησιωτών μας.

Εντός των προσεχών ημερών θα συνεχιστούν οι συνεργασίες προκειμένου η συλλογική προσπάθεια να αποδώσει στην επίτευξη των στόχων της Π.Ν.Αι. και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

*

Στις 28 και 29/7/2017 ο κ. Χ. Κόκκινος θα περιοδεύσει στα νησιά της Καλύμνου και της Τελένδου, θα έχει συσκέψεις με φορείς του νησιού στο δημαρχείο Καλύμνου και στο επαρχείο και στις 15:00 στις 28/9/2017 θα φιλοξενηθεί στο σταθμό Αιγαίο TV (Cosmote TV πλατφόρμα 668).

-------------------- Τέλος Δελτίου Τύπου -------------------------------- -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...