Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου στις 17/01/2018

Θέμα: "Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπάθου στις 17/01" -Στις 17 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ” του Δήμου Καρπάθου, συγκαλείται το Δ. Σ. σε Τακτική Συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διενέργειας προμήθειας καυσίμων έτους 2018 (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Εμμανουήλ Σαϊτης). 2. Έγκριση διενέργειας προμήθειας λιπαντικών έτους 2018 (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Εμμανουήλ Σαϊτης). 3. Λήψη απόφασης για την σύνταξη συμβολαιογραφικής πράξης δικαστικού πληρεξουσίου για την υπόθεση Εμμανουήλ Φραγκούλη (εισηγητής ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Ιωάννης Χριστοδουλάκης). 4. Εισήγηση για Έγκριση Παράτασης μέχρι τις 28-2-2019 του συμβατικού χρόνου της Σύμβασης σύστασης ειδικού δεσμευμένου λογαριασμού με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Πράσινου Ταμείου «Συνεχιζόμενα προς χρηματοδότηση έργα στο έτος 2015- ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ» και «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2014 ΣΕ 50 ΔΗΜΟΥΣ» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Εμμανουήλ Σαϊτης). 5. Έγκριση υποβολής πρότασης στον Άξονα Προτεραιότητας (Κωδ. 2) «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων», της Πρόσκλησης: ΝΑΙΓ53, αρ. ΟΠΣ 2301, του Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο», με τίτλο «Αντιμετώπιση κινδύνων και καταστροφών – αντιπλημμυρικά έργα» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Εμμανουήλ Σαϊτης). 6. Ορθή Επανάληψη της αρίθμ.132/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την υποβολή πρότασης στην Πρόσκληση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ειδικού Σκοπού για το Νότιο Αιγαίο 2017-2020 (Εθνικοί πόροι ΠΔΕ), με τίτλο: «ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Εμμανουήλ Σαϊτης).

7. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή χαρακτηρισμού πολυσύχναστων παραλιών έτους 2018 (εισηγητής ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος).

8. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην επιτροπή του άρθρου 35 Γενικού Κανονισμού Λιμένα 20 για το έτος 2018 (χορήγηση αδειών εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής) (εισηγητής ο Δήμαρχος Καρπάθου κ. Ηλίας Λάμπρος).

9. Διαγραφή βεβαιωμένων τελών για τον υδρομετρητή ΒΑ122424 από την Αφοί Φράγκου ΟΕ και την επαναβεβαίωση τους στο όνομα Ορφανός Δημήτριος του Γεωργίου (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης κ. Μιχάλης Σπανός).

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γεώργιος Θεμ. Νισύριος

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...