Συνεδρίαση του ΕΒΕΔ την προσεχή Κυριακή

ΘΕΜΑ : “ Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου”
-Διοικητικό Συμβούλιο : Νο 384
-Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον “ Eνιαίο Κανονισμό Αρμοδιοτήτων και Λειτουργίας του Διοικητικού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων”, σας καλούμε να προσέλθετε στις 21 Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30, στην αίθουσα “Γεώργιος Β. Καραγιάννης” στην έδρα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης. Ταυτόχρονα, σας ενημερώνουμε  πως σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τη συνεδρίαση της 21ης  Δεκεμβρίου  2014, αυτή θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης την : Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 20:30.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.    Ενημέρωση Προέδρου.
2.    Εξελίξεις σχετικά με τον Δημοτικό Φόρο Δωδεκανήσου.
3.    Σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου για το έργο "Τουριστική προβολή της ΠΝΑΙ σε διεθνείς αγορές του εσωτερικού - εξωτερικού.
4.    Έγκριση Προϋπολογισμού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου έτους 2015.
5.    Επικύρωση αποφάσεων για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» για την υποβολή Αίτησης Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της ανάπτυξης και προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) και ευρύτερα των πρωτοβουλιών της Κοινωνικής Οικονομίας».
6.    Λήψη αποφάσεων για την υλοποίηση του Υποέργου 9 «Ανάδειξη της γαστρονομίας και της αιγαιακής κουζίνας (AegeanCuisine) στα Δωδεκάνησα».



Ο Πρόεδρος



Γιάννης Πάππου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...