Συναντήσεις και πλήρης ταύτιση Δήμου Ρόδου και ΔΕΗ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα :  Συναντήσεις  Δημάρχου Ρόδου με τον Διευθυντή  παραγωγής της ΔΕΗ
κ. Ιωάννη Κοπανάκη.Δυο συναντήσεις είχε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος με τον Διευθυντή παραγωγής της ΔΕΗ κ. Ιωάννη Κοπανάκη.
Το Σαββάτο ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής κ. Αντώνη Σαββάκη, αμέσως μετά την λειτουργία του Αγίου Λουκά όπου παρέστησαν, μετέβησαν στις εγκαταστάσεις του Α.Η.Σ. Σορωνής και συνάντησαν τον κ. Κοπανάκη και τα στελέχη του Α.Η.Σ. Σορωνής τα οποία ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την λειτουργία και τις εγκαταστάσεις του Α.Η.Σ. Σορωνής.
Ακολούθως την Κυριακή πρωί ο κ. Κοπανάκης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο στο Δημαρχείο και συζήτησαν για την πρόοδο των εργασιών στο νεοαναγερόμενο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κατταβιά.
Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και η εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων στο ΣτΕ που άσκησαν συμπολίτες  μας που αντιτίθενται στην κατασκευή του εργοστασίου.
Βέβαια το ΣτΕ έχει απορρίψει ήδη το αίτημα προσωρινής διακοπής των εργασιών και οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά.
Τέλος, συμφωνήθηκε ενόψει της άφιξης του προέδρου της Δ.Ε.Η. κ. Αρθούρου Ζερβού στη Ρόδο στις αρχές Νοεμβρίου, ο Δήμος να ετοιμάσει τον πίνακα ανταποδοτικών έργων που θα κατασκευάσει η ΔΕΗ τόσο στις δημοτικές ενότητες Πεταλούδων και Καμείρου όσο και στη δημοτική ενότητα Ν. Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...