Συνάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου με αντιπρόεδρο Βουλής Δημήτρη Κρεμαστινό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δ. Κρεμαστινό
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δ. Κρεμαστινό.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, ο κ. Χ. Κόκκινος παρουσίασε αναλυτικά τα προβλήματα της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και κατέθεσε τις προτάσεις του, ζητώντας την κοινοβουλευτική παρέμβαση του κ. Δ. Κρεμαστινού με κοινή στόχευση την επίλυσή τους.
Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε την υποβάθμιση που βιώνουν οι αυτοδιοικητικοί θεσμοί και τη διόγκωση των προβλημάτων της καθημερινότητας των νησιωτών μας.
Ο κ. Δ. Κρεμαστινός δήλωσε συμπαραστάτης στην προσπάθεια να ξαναέρθουν τα Δωδεκάνησα σε τροχιά ανάπτυξης, ενημέρωσε τον κ. Χ. Κόκκινο για μια σειρά κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων και επισήμανε την επιθυμία του να συνεργαστεί με όλους τους εκπροσώπους των Α’ και Β’ βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους των φορέων και τους ενεργούς πολίτες της περιοχής για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν και οπισθοδρομούν τον τόπο.

Share