Συνάντηση Χαράλαμπου Κόκκινου με Άντζελα Γκερέκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ»-Ο κ. Χ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
« ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΣΤΡΑ » ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΔΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ ΡΟΔΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ κας ΑΝΤΖΕΛΑΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ 9D ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ   « ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ  » .Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθη στις  14/10/2014 το απόγευμα στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης « Ναυσικά Πάστρα Τα σχέδια , τα Γλυπτά και τα Θεωρητικά Κείμενα 1921-2011   » στη νέα Πτέρυγα Νεστορίδειου Μελάθρου την οποία εγκαινίασε η Υφυπουργός Πολιτισμού κα Άντζελα Γκερέκου .

Νωρίτερα  ο κ.Χ.Κόκκινος είχε παρευρεθεί σε εκδήλωση   στον πολυχώρο 9D θεάματος και τέχνης « Θρόνος του Ήλιου » , όπου παρουσιάστηκε στην κα Υφυπουργό  τρισδιάστατη ταινία με την ιστορική αναδρομή του νησιού της Ρόδου .

Στη συνάντηση που είχε με την κα Άντζελα Γκερέκου στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου το πρωί της ίδιας ημέρας , επισήμανε την ανάγκη να αναπτυχθούν πολιτικές που προασπίζουν ,  προάγουν και προωθούν  την πολιτιστική κληρονομιά που αποτελεί ανεκτίμητη και αδιαπραγμάτευτη αξία . Ιδιαίτερη  μνεία έγινε στον πολιτισμό του Νοτίου Αιγαίου που αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό .

     Επίσης ο  κ.Χ.Κόκκινος συνεχάρη την κα Αθηνά Σχινά , Κριτικό και Ιστορικό Τέχνης και τον κ. Φρόνα , πρόεδρο του Δ.Σ. του Νεστορίδειου Μελάθρου  για την επιμέλεια και την οργάνωση της έκθεσης .  

    
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...