Συνάντηση του Χαράλαμπου Κόκκινου με το δ.σ της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου , κ. Χ. Κόκκινος  , επισκέφθηκε τα γραφεία της Αστυνομική Διεύθυνσης Δωδεκανήσου , όπου συναντήθηκε αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου κ. Νικολόπουλο και με το ΔΣ  της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων στα γραφεία τους στη Ρόδο . Ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε στις προσεχείς εθνικές εκλογές και ζήτησε τη συνδρομή των αστυνομικών υπαλλήλων ώστε να διασφαλιστεί η τάξη και η ευνομία της δημοκρατικής διαδικασίας της 20ης Σεπτεμβρίου του 2015 και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα , αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν κάτω από δύσκολες συνθήκες προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών .
    Στο πλαίσιο της διαρκούς επαφής και της συνεννόησης που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές . ο κ. Χ. Κόκκινος τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στις 17 .8.2015 με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη κ. Αναγνωστάκη  και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ κ. Τσαγνάκη . Οι ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας αφορούν την  περαιτέρω ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής ( ήδη οι πρώτοι αστυνομικοί υπάλληλοι έχουν φτάσει στα Δωδεκάνησα ) και την βούληση τους να δοθεί λύση στο στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Αστυνομία της Κάσου . Επίσης αναφέρθηκαν στο ζήτημα της παράτυπης μετανάστευσης που είναι έντονο  στα νησιά μας και για την αντιμετώπιση του απαιτείται η συνεργασία όλων των πολιτικών και κοινωνικών εταίρων και η ουσιαστική παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Οι αστυνομικοί υπάλληλοι ευχαρίστησαν τον κ. Κόκκινο για το ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε με βάση  τις συζητήσεις που προηγήθηκαν και συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επαφή και συνεργασία  με στόχο την επίλυση των προβλημάτων .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...