Συνάντηση του Χαράλαμπου Κόκκινου με τον Σπύρο Σπυρίδων - Διαρκείς επαφές και διαβουλεύσεις στη Ρόδο

Ρόδος, 14/7/2014-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ•ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ κ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
•ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
•ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ INNER WHEEL
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και νεοεκλεγείς Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπύρο Σπυρίδων και τις τελευταίες ημέρες είχε σειρά επαφών και διαβουλεύσεων στη Ρόδο. Συγκεκριμένα :
•    Στη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Σπύρο Σπυρίδων συζήτησαν θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη συνεργασία μεταξύ της Α.Δ.Α. και Π.Ν.Α. Ο κ. Κόκκινος ζήτησε τη στήριξη και τη συμπαράσταση του νέου Γ.Γ. (με τον οποίον είχαν διατελέσει την περίοδο 2007-2009 Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών και δίνουν μαζί χρόνια αγώνες στην Αυτοδιοίκηση) στις προσπάθειες που θα αναπτύξει η νέα Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου.
•    Είχε συναντήσεις με την ηγεσία της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής για ζητήματα που αφορούσαν τη λειτουργία της Π.Ν.Α.
•    Εκπροσώπησε την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. της Π.Ν.Α. στη συνεδρίαση της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (ΑΝ.ΔΩ.) που είχε θέμα την έναρξη του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος ΤΟΠΣΑ που απευθύνεται σε ανέργους και αγρότες της περιοχής και αναμένεται άμεσα η έναρξή του.
•    Συναντήθηκε με τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και έθεσε ζητήματα που αφορούν τον τόπο (λαθρομετανάστευση, καλύτερη στελέχωση των κρατικών και δημόσιων υπηρεσιών, κλπ.) και παρακολούθησε την επιτυχημένη άσκηση ετοιμότητας «ΔΩΡΙΕΑΣ 2014» στο λιμάνι της Ρόδου.
•    Συμμετείχε στην ημερίδα της Π.Ν.Α.  που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του διασυνοριακού έργου «Ελλάδα – Κύπρος 2007-2013» «Διαμόρφωση και πιλοτική εφαρμογή σχεδίων ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Παράκτιας Ζώνης στη Ρόδο και στην Κύπρο».
•    Τέλος, στις 11 Ιουλίου 2014 παρευρέθη στην αλλαγή ηγεσίας της 247 Περιφέρειας Ελλάδας του Διεθνούς Inner Wheel. Η Ροδίτισσα  Φαίδρα Σπανού είναι η νέα Διοικητής της Ελληνικής Περιφέρειας για το χρονικό διάστημα 2014-2015. Στο χαιρετισμό του ο κ. Κόκκινος αναφέρθηκε στο σημαντικό φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Inner Wheel που είναι ο μεγαλύτερος γυναικείος οργανισμός στον κόσμο.



ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
•    ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
•    ΧΩΡΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ
ΤΟΥ κ. Γ. ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΥ
«ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ»
kokkinosxar@yahoo.gr
   

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...