Συνάντηση του Γιάννη Φλεβάρη με το Σωματείο ΖΕΥΣ των εργαζομένων στη ΔΕΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΦΛΕΒΑΡΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ -Σημαντική συνάντηση για θέματα που αφορούν το Σωματείο ΖΕΥΣ των εργαζομένων στη ΔΕΗ και σημαντικά εργασιακά ζητήματα, πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσα σε άριστο κλίμα, καθώς τόσο η Περιφέρεια όσο και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, έχουν τακτική και καλή επικοινωνία μεταξύ τους. Η συνάντηση περιελάμβανε δυο φάσεις, αρχικά με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, που άκουσε με προσοχή τα αιτήματα και τις απόψεις των εργαζομένων, παρουσία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας κ. Γιάννη Φλεβάρη και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αντιπεριφερειάρχη κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη. Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Σωματείου Ζευς ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος κ. Αντώνιος Στεργάκης και ο Ταμίας κ. Βασίλης Πελεκάνος. Παρών ήταν επίσης και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Σάββας Χατζησάββας, ο οποίος έθεσε και γενικότερα θέματα που αφορούν το Εργατικό Κέντρο Ρόδου.

Στη συνέχεια η συνάντηση συνεχίστηκε με καταγραφή των θεμάτων για τα οποία απαιτείται συντονισμός με την Περιφέρεια, με τους δυο Αντιπεριφερειάρχες. Ο κ. Φλεβάρης ανέφερε ότι θα διαβιβάσει προς το Τμήμα Επαγγέλματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας το θέμα της εκπροσώπησης των εργαζομένων σε επιτροπές εξετάσεων και θα εξετασθούν με θετική διάθεση τα αιτήματα των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου Ρόδου.

Στην συνάντηση με τον κ. Περιφερειάρχη τέθηκε επίσης το θέμα της λειτουργίας του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ που υπολογίζεται να ξεκινήσει το ενεργειακό του έργο τον Μάιο του 2018 καθώς και η δημιουργία θέσεων εργασίας που προβλέπονται για την λειτουργία του εργοστασίου με προσλήψεις εργαζομένων από την περιοχή εγκατάστασης του νέου εργοστασίου στην Κατταβιά και τη Νότια Ρόδο σύμφωνα και με τις εξαγγελίες της εταιρίας. Η Περιφέρεια στηρίζει κάθε δράση που τονώνει την τοπική οικονομία και δημιουργεί θέσεις εργασίας στα νησιά μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...