Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" η σημερινή μας συνάντηση με τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Η αντιπροσωπεία της Πολιτιστικής Ομάδας "Αρχιπέλαγος", αποτελούμενη από τα μέλη :

κα Ευδοκία Βουβάλη (Κάλυμνος), κα Παυλίνα Κουμπιού (Λέρος), κα Τσαμπίκα Κουριαντάκη (Κάσος) και τον κ. Νικόλαο Παπαδόπουλο

είχε την χαρά και την τιμή να συζητήσει με τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας για 45' λεπτά, θέματα σχετικά με τις δράσεις της Πολιτιστικής μας Ομάδας και τις προτάσεις για το μέλλον. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε από πλευράς του κ. Προέδρου της Δημοκρατίας, για την πρόταση που έχουμε κάνει από πέρισυ στο Υ.Εθ.Α. (και έχει γνωμοδοτήσει θετικά) για την Ένταξη του βρακοφόρου του Αιγαίου στην Προεδρική Φρουρά , για την οποία του παραδώσαμε και τον σχετικό φάκελο. Η θετική ανταπόκριση του κ. ΠτΔ, μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, ότι στο πλαίσιο των δράσεων για το "2017 Έτος Δωδεκανήσου", η στολή του Βρακοφόρου του Αιγαίου, θα κοσμεί την Προεδρική Φρουρά μέσα στο 2017, δίπλα στις στολές του Εύζωνου, του Μακεδονομάχου, του Κρητικού και τον Πόντιου ! Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικού της Πολιτιστικής Ομάδας "Αρχιπέλαγος" για τα "70 χρόνια ελεύθερα Δωδεκάνησα" !

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...