Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Ρόδου με στόχο την προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού ενόψει της τουριστικής περιόδου

Δελτίο Τύπου-ΘΕΜΑ: Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Ρόδου με στόχο την προετοιμασία για την καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού ενόψει της τουριστικής περιόδου Ευρεία σύσκεψη φορέων παραγωγικών τάξεων και σωμάτων ασφαλείας συγκαλεί την Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα 11:00πμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ρόδο κος. Φώτης Χατζηδιάκος με θέμα το συντονισμό και τον προγραμματισμό για τη βελτίωση και διαχείριση της εικόνας του νησιού ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου. Η Δημοτική Αρχή με την πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην επικράτηση ενός κλίματος ευρείας και διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς, η οποία θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην προετοιμασία της πόλης και των δημοτικών ενοτήτων για την υποδοχή των επισκεπτών όσο και στην εξομάλυνση θεμάτων τα οποία μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Η εικόνα της πόλης αποτελεί ένα ιδιαιτέρως πολυσύνθετο θέμα, και απαιτείται η από κοινού κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου κοινής αποδοχής από όλους τους αρμόδιους φορείς. Η εφαρμογή αυτού του σχεδίου υπό το συντονισμό του Δήμου Ρόδου, με συμβολή στις επί μέρους δράσεις από όλους τους εμπλεκόμενους, θα έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της εικόνας ολόκληρου του νησιού, με στόχο πάντα την προσφορά ενός ποιοτικού τουριστικού προϊόντος στα εκατομμύρια των επισκεπτών. Στη συνάντηση έχουν κληθεί εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με την προστασία και την ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος, καθώς και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι έχουν και την ευθύνη της διασφάλισης της δημόσιας τάξης.   Αναλυτικά οι εκπρόσωποι των φορέων που έχουν κληθεί στη συνάντηση:

1. Τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Πρωτογενούς Τομέα και Επιχειρηματικότητας 2. Τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, κ. Μιχάλη Παλαιολόγο 3. Τον Αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλης κ. Αθηνόδωρο Κωνσταντίνου 4. Την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρία Χατζηλαζάρου 5. Την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΠΝΑΙ, κα Μαριέττα Παπαβασιλείου 6. Τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, κ. Μιλτιάδη Παγκά 7. Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ά Αστυνομικής Δ/νσης Δωδ/σου, κ. Γεώργιο Γεωργακάκο 8. Τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου κ. Σπύρο Τάτη 9. Τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου , κ. Γεώργιο Στέργου 10. Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ρόδου, κ. Μιχάλη Χριστοδούλου 11. Τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ,κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη 12. Τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΡ, κ. Δημήτρη Καραντζιά 13. Tον Πρόεδρο του ΡΟΔΑ, κ. Δημήτρη Παρασκευά 14. Τον Πρόεδρο του ΕΒΕΔ, κ. Γιάννη Πάππου 15. Τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη 16. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Πόλεως Ρόδου, κ. Κων/νο Κωσταρίδη 17. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, κ. Γεώργιο Ματσίγκο 18. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, κ. Μιχάλη Καφεντζή - 19. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων, κ. Γιάννη Μανιά 20. Τον Πρόεδρο Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, κ. Θεοδόση Καστανίδη 21. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων, κ. Παναγιώτη Καραγιάννη 22. Τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, κ. Νικόλαο Μπόνη 23. Τον Πρόεδρο Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης κ. Αναστάσιο Μελετίου 24. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, κ. Παναγιώτη Τοκούζη 25. Τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Ρόδου, κ. Κων/νο Κατσίβα 26. Τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδ/σου, κ. Νικόλαο Τσούλλο 27. Τον Πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Αυτοκινήτων Ρόδου, κ. Στέργο Γιαννά 28. Τον Πρόεδρο του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδ/σου, κ. Αικατερίνη Γκόγκου 29. Τον Πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, κ. Θανάση Σταμούλη 30. Τον Πρόεδρο του Σωματείου Εστιατόρων κ. Γιάννη Κλούβα 31. Την Προϊσταμένη Αρχαιοτήτων Δωδ/σου, κ. Μάνια Μιχαηλίδου 32. Τον Διευθυντή ΕΟΤ Δωδ/σου, κ. Ξάνθη Αγαπητό 33. Τον Διευθυντή του Τελωνείου Ρόδου, κ. Βασίλη Κούρτη 34. Τον Διευθυντή του Ελέγχου Διαβατηρίων Τουριστικού Λιμένα, κ. Βασίλη Έξαρχο 35. Την Γεν. Δ/ντρια του Λιμενικού Ταμείου, κ. Μαρίκα Δεληγιάννη 36. Τον Δ/ντή Οικονομ.- Διοικητικού - Λιμενικού Ταμείου κ. Επαμ. Αξιώτη 37. Τον Σύμβουλο Ασφαλείας Τουριστικού Λιμένα Ρόδου κ. Παναγιώτη Ντόκο 38. Τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΡ κ. Μαν. Διακομανώλη 39. Τον Δ/ντή του ΚΤΕΛ, κ. Κώστα Σάββα 40. Tον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Υποδομών, κ. Αλέξανδρο Μπεκιάρη 41. Αντιπρόεδρο ΣΕΤΕ, κ. Κώστα Κωνσταντινίδη 42. Περιφερειακό Γραφείο ΣΕΤΕ, κα Αναστασιάδη Δώρα 43. Εκπρόσωπο Μαρίνας ΑΕ, κ. Τριανταφύλλου Θωμά 44. Airport Manager FRAPORT, κ. Ηλία Σκιαδά Τους Τουριστικούς Πράκτορες:

45. κ. Γεώργιο Γεωργιάδη 46. κ. Γεώργιο Μιχαλάκη 47. κ. Μιχάλη Χατζημιχάλη 48. κ. Νικόλαο Ψυλλάκη

30.κ. Νικόλαο

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...