Συλλυπητήριο - αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη

Με ιδιαίτερο σεβασμό και μεγάλη λύπη αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Μητσοτάκη. Υπήρξε μεγάλος πολιτικός άνδρας, αγωνιστής, ευπατρίδης, σφυρηλάτησε την εθνική ενότητα και έβλεπε μπροστά από την εποχή του. Είχα την τύχη και την τιμή να τον παρακολουθήσω και να τον ζήσω από κοντά την πορεία του όταν διατέλεσε αρχηγός της Ν.Δ. και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευση και ως πρωθυπουργός την περίοδο 1990 - 1993 και να συμμετέχω σε περιοδείες του (κάτω από δύσκολες συνθήκες και μέσα από έντονη πολιτική αντιπαράθεση της δεκαετίας του '80).

Ήταν πολιτικός ηγέτης που ενέπνευσε και δίδαξε πολλά. Αγαπούσε και ζούσε πραγματικά την προσφορά στα κοινά. Με σκληρή δουλειά και επιμονή και διαρκή πορεία και επικοινωνία με το λαό πάλεψε τα μεγάλα ζητήματα της χώρας. Σε αρκετά πέτυχε λύσεις και ξεπέρασε τα εμπόδια και είχε την τύχη εν ζωή να δικαιωθεί σε αυτά που οραματίστηκε και σε αυτά που υλοποίησε ξεπερνώντας τεράστια εμπόδια.

Θερμά συλλυπητήρια σε όλα τα μέλη της οικογένειάς του και ιδιαίτερα στον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη, συνεχιστές της μεγάλης πολιτικής του παρακαταθήκης.

Αιωνία του η μνήμη, θα τον θυμόμαστε πάντα. -- Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου p:+30 2241360608 | e:h.kokkinos@pnai.gov.gr | w:http://www.pnai.gov.gr | a:Πλατ. Ελευθερίας 1, α' όροφος, 851 00 Ρόδος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...