Συλλήψεις 48 μεταναστών στο Πλημμύρι και δύο διακινητών - Εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Λαχανιάς με το Λιμεναρχείο για την "εισβολή" των μεταναστών...

Έντονα δυσαρεστημένοι είναι με το Λιμεναρχείο Ρόδου οι κάτοικοι της Λαχανιάς αλλά και των γύρω χωριών όπως δήλωσε στο VERENA o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιάννης Μακρυάς για την "εισβολή" μεταναστών στα νότια παράλια του νησιού. " Ελάτε να δείτε τι γίνεται. Τα παράλια μας είναι αφύλαχτα και γίνεται της κακομοίρας, στη Λαχανιά, στο Γεννάδι και σε άλλα χωριά. Αποβιβάζεται όποιος θέλει..." μας δήλωσε ο κ Μακρυάς και ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε την αγανάκτηση του που είναι και των κατοίκων. Να σημειωθεί οτι τις τελευταίες ημέρες έχουμε συνεχείς αφίξεις σε παραλίες της Νότιας Ρόδου μεταναστών. Τις περισσότερες φορές τους αφήνουν στο κτίριο του δημαρχείου στο Γεννάδι για να μην τους μεταφέρουν στην πόλη. Διαβα΄στε και το σχετικό δελτίο για τις σημερινές αφίξεις στο Πλημμύρι.

Δύο (02) διακινητές και σαράντα οχτώ (48) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρόδου.

Συγκεκριμένα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου εντόπισαν, πρωινές ώρες σήμερα, σαράντα οχτώ (48) παράνομους μετανάστες στην παραλία ''ΠΛΗΜΜΥΡΙ'', ενώ στη συνέχεια πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του όρμου Λίνδου το Ι/Φ ''SWIZZLE STICK'' σημαίας Η.Π.Α., με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Το ''SWIZZLE STICK'', αφού ακινητοποιήθηκε, κατέπλευσε στο λιμένα Λίνδου όπου αναγνωρίστηκε από τους σαράντα οχτώ (48) αλλοδαπούς ως το μέσο μεταφοράς τους και συνελήφθησαν οι δύο (02) αλλοδαποί επιβαίνοντες.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...