Συλλήψεις στη Δωδεκάνησο

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ-Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στη Κάρπαθο-Στις 07-05-2015 το πρωί συνελήφθη στη Κάρπαθο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
-Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Λέρο    Στις 07-05-2015 το μεσημέρι καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λέρου ότι νυχτερινές ώρες 06/07-05-2015, άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπού, που απουσίαζε και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή. Διενεργείται έρευνα.
Σύλληψη (22) λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο    Στις 07-05-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων -15- άνδρες υπήκοοι Συρίας και -7- άνδρες υπήκοοι Ιράκ για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.
Σύλληψη (63) λαθρομεταναστών στην Κω    Στις 07-05-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω  και -59- υπήκοοι Συρίας (51 άνδρες και 8 γυναίκες που συνόδευαν 22 παιδιά), -2- υπήκοοι Ιράκ (1 άνδρας και 1 γυναίκα που συνόδευαν 2 παιδί), και -2- γυναίκες υπήκοοι Παλαιστίνης για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1) ημεδαπού για ναρκωτικά στην Λέρο    Στις 07-05-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου ένας 34χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 γραμμάρια ηρωίνης.
Σύλληψη (1)
ημεδαπού για υπαίθριο εμπόριο στη Κω    Στις 07-05-2015 το πρωί συνελήφθη στη Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κω ένας πλανόδιος 22χρονος ημεδαπός γιατί ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...