Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπές στη Ρόδο-Την 19-09-2022 πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου:
α) 37χρονος ημεδαπός ο οποίος εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που είχε διαρρήξει, να αφαιρεί χρήματα. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι νωρίτερα  (πρώτες πρωινές ώρες) αφαίρεσε καύσιμα από πέντε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρίας. Το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του, καθώς και η ποσότητα των αφαιρεθέντων καυσίμων κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν.
β) τρεις ανήλικοι ημεδαποί οι οποίοι την 18-10-2022 το απόγευμα, από κοινού με τέταρτο συνεργό, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης τσάντα με χρήματα μέσα από όχημα που οδηγούσε γυναίκα.
Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο-Την 19-10-2022 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος ημεδαπός στην κατοχή του  οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 6,8 γραμμ..

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στην Κω-Την 19-10-2022 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κω, 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πρωτοδικών Κω για διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπορίας και οπλοκατοχή. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπών για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Κω- Την 19-10-2022 το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 22χρονος ημεδαπός και 23χρονος αλλοδαπός  οι οποίος οδηγούσαν, κατά περίπτωση, οχήματα χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...