Συγχαρητήριες επιστολές στην ηγεσία τής ΕΛ.ΑΣ. των νησιών μας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συγχαρητήριες επιστολές στην ηγεσία τής ΕΛ.ΑΣ. των νησιών μας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπου Κόκκινου -Συγχαρητήριες επιστολές στο νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Γεωργακάκο και τους Καληωράκη Μιχάλη, Αστυνομικό Δ/ντή Α’ Δωδεκανήσου και Κων/νο Κοκορόσκο, Αστυνομικό Δ/ντή Β’ Δωδεκανήσου απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισημαίνει το σημαντικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας στη διαφύλαξη τής ασφάλειας των πολιτών και της εύρυθμης λειτουργίας τού Κράτους.

*

Εντός των προσεχών ημερών θα έχει συνάντηση εργασίας με την ηγεσία τής ΕΛ.ΑΣ. στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου και με τα στελέχη τής Ένωσης Αστυνομικής Υπαλλήλων.

-- © Γραφείο Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου | Η παρούσα επικοινωνία δεν αποτελεί «spam», διότι η ταυτότητα του αποστολέα είναι σαφής και ευδιάκριτη και σε κάθε περίπτωση παρέχεται δωρεάν τρόπος διαγραφής από τη λίστα ενημέρωσης με απαντώντας με την ένδειξη «Διαγραφή» (Άρθρο 11§2 και 4 του Νόμου 3471/2006, οδηγία 2002/58/ΕΚ).

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...