Συγχαρητήρια επιστολή του Δημήτρη Γάκη στο Γ.Σ. «Δωδεκάνησος» για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ=«Συγχαρητήρια επιστολή του Δημήτρη Γάκη στο Γ.Σ. «Δωδεκάνησος» για τη νίκη στο τελικό που διεξήχθη στις 19.04.15 στην Αθήνα και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με αμαξίδιο»
«Συγχαίρω θερμά τους αθλητές και το προπονητικό τιμ του Γ.Σ. «Δωδεκάνησος», για την εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στην καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο. Η επιτυχία σας στο θεαματικό αυτό άθλημα είναι πολύ μεγάλη. Ξεπερνά τα σύνορα της Δωδεκανήσου την οποία τιμήσατε για άλλη μία φορά με τον καλύτερο τρόπο. Δείξατε σε όλους, ότι ο αθλητισμός είναι κάτι παραπάνω από διέξοδος. Έγινε τρόπος ζωής, δίνοντας σ’ όλους εμάς μαθήματα ζωής. Είμαι αισιόδοξος, ότι το μήνυμα που στέλνετε με τη προσπάθειά σας, θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης των σταδίων και των αθλητικών χώρων στη Δωδεκάνησο. Πρέπει να δημιουργηθούν υποδομές προσβασιμότητας και διευκολύνσεις. Θέλουμε ισχυρά κίνητρα και τη συμπαράσταση της Πολιτείας, για να μπορούν να συμμετέχουν ισότιμα οι αθλητές με αναπηρία. Για να εμπνεύσουμε σε όλους τους λάτρεις του αθλητισμού, νέες ελπίδες και νέα όνειρα. Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους γονείς, τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, όλη τη μεγάλη οικογένεια του ΓΣ «Δωδεκάνησος», που στηρίζουν τους αθλητές. Χωρίς αυτούς, τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Σας ευχαριστούμε! Εύχομαι σύντομα να χαρούμε νέες επιτυχίες της ομάδας μας!».

Δημήτριος Γάκης
Βουλευτής Δωδεκανήσου
Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...