Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπο Κόκκινο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού στην Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χαράλαμπο Κόκκινο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι με απόφασή του (ΑΔΑ: 6ΛΤΞ7ΛΞ-ΚΚΨ) συγκρότησε την Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού για την Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Καρπάθου, την οποία αποτελούν εκπρόσωποι του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ρόδου/ Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα:

Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών για την Περιφερειακή Ενότητα Καρπάθου συγκροτείται ως εξής:

ΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, εκπρόσωπος του δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, αναπληρούμενη από τον κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΒΕΡΒΕΡΗ, ως Πρόεδρος της Επιτροπής.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ, εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αναπληρούμενος από τον κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ως μέλος της Επιτροπής

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΟΥΛΑΚΗΣ, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Ρόδου/Δωδεκανήσου, αναπληρούμενος από τον κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΟΚΟ ως μέλος της Επιτροπής

Β. Γραμματέας προτείνεται η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ, υπάλληλος του Τµήµατος Εμπορίου της ∆/νσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου αναπληρούμενη από την ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας.

Γ. Η Επιτροπή Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών ∆ιαφορών είναι αρµόδια για την εξώδικη επίλυση διαφορών ανάµεσα σε προμηθευτές και σε καταναλωτές ή ενώσεις καταναλωτών, συνεδριάζει και αποφασίζει σύµφωνα µε το µε το άρθρο 11 του Ν.2251/1994 όπως ισχύει κωδικοποιημένο µε την ΥΑ 5338/17-01-2018 (ΦΕΚ 40/Β/17-01-2018)

Δ. Η θητεία των µελών της ανωτέρω Επιτροπής είναι διετής , λήγει την 09/7/2020 και µπορεί να ανανεώνεται µία ή και περισσότερες φορές.

Τη Δευτέρα το πρωί 16.7.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος θα μεταβεί στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας όπου με την ιδιότητα του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. θα συμμετάσχει σε συνεδρίασή του.

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου:

Χαράλαμπος Κόκκινος

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...