Συγκλονίζει η μητέρα της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο: «Γκρεμίστηκαν τα πάντα, είμαι πεθαμένη»

Με τραγικό τρόπο περιέγραψε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, το δράμα που βιώνει εδω και 48 ώρες, από την στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της, που είχε πάει στη Ρόδο για να σπουδάσει, έπεσε θύμα δολοφονίας.

Εγω είμαι νεκρή, λέει, γκρεμίστηκαν τα πάντα γύρω μου. Δεν έχω ζωή..

«Την αναγνώρισε ο μπαμπάς της», λέει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση αν υποψιάζεται κάποιον για τη δολοφονία της κόρης της, η ίδια απάντησε: 

«Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά.... Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελέτη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε: 

«Είχε πολλές φίλες αλλά για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα - ίσα την παρότρυνα να έχει μία σχέση, γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

«Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα - ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, έκανε βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger». 

«Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ηθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη...

https://www.iefimerida.gr/news/462888/sygklonizei-i-mitera-tis-foititrias-poy-dolofonithike-sti-rodo-gkremistikan-ta-panta

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...