Στράτος Καρίκης: Είπα αλήθειες που ήθελαν εδώ και καιρό να πουν πολλοί Νεοδημοκράτες...

Με αφορμή τις δηλώσεις της προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Νατάσσας Βενετοκλή σε τοπικά ΜΜΕ, ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ Στράτος Καρίκης απαντά τα εξής:
-Είναι γνωστά και επιβεβαιωμένα από όλους τα ηθελημένα λάθη της προέδρου και της ηγεσίας της τοπικής Νέας Δημοκρατίας που οδήγησαν στην απώλεια της εκλογικής μάχης στο δήμο της Ρόδου. Είναι γνωστά και τα προνόμια που απέκτησε η κ. Βενετοκλή στο δήμο της Ρόδου σε επιβράβευση της στάσης που τήρησε στις δημοτικές εκλογές (ειδικό γραφείο, ελεύθερη προσέλευση και αποχώρηση στην εργασία της, μη τήρηση ωραρίου, πλήρη διοικητική και εργασιακή ασυλία κλπ.).
Είναι επίσης γνωστό ότι οι επιλογές μου είναι επιλογές αρχών που επικροτήθηκαν από τους συμπολίτες μου με επιτυχημένα εκλογικά αποτελέσματα. Βλέπετε, ποτέ δεν τους είδα μέσα από διαχωριστικές γραμμές και πολιτικά χρώματα. Το ίδιο ισχύει για την παρουσία μου και την προσφορά μου στο δήμο της Ρόδου για τα οποία δεν είναι άξια να κάνει κριτική. Το έργο μου έχει κριθεί από τους συμπολίτες μας και από τους υπαλλήλους του δήμου. Υπενθυμίζω ότι στις δημοτικές εκλογές η παράταξή μας έλαβε ποσοστό 46% και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαίο.
Όσον αφορά την υποψηφιότητά μου ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, πρόκειται για μία σύμπραξη αρχών με μοναδικό σκοπό την πρόοδο μεγάλων και σημαντικών ζητημάτων της χώρας μας αλλά και σημαντικών ζητημάτων του τόπου μας. Όλα αυτά τα αναφέρω στην δήλωση της υποψηφιότητάς μου και μία απλή ανάγνωση πείθει για τη σπουδαιότητά τους.
Είπα αλήθειες που πείραξαν, αλήθειες τις οποίες ήθελαν να πουν εδώ και καιρό πολλοί νεοδημοκράτες και δεν έλεγαν. Όμως σταματώ εδώ.
 Συνεχίζω την ίδια συνεπή παρουσία τόσο στο δήμο της Ρόδου όσο και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...