Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών επιχειρήσεων, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ρόδος, 25 Μαΐου 2017 -Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης χρεών επιχειρήσεων, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης.

Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου θα βρεθεί τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες, τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς φορείς για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων. Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (Γρ.Λαμπράκη 8, Ρόδος). Ιδιώτες, επιστήμονες, οικονομολόγοι, λογιστές, νομικοί και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία τη Δευτέρα το μεσημέρι να ενημερωθούν πλήρως για το νομικό πλαίσιο καθώς θα δοθούν εξηγήσεις & οδηγίες για την ένταξη των επιχειρήσεων που έχουν οφειλές στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών. Όπως ανακοινώθηκε, από τον κ.Κουρμούση, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, θα τεθεί σε λειτουργία στις 8 Αυγούστου.

Ο εξωδικαστικός μηχανισμός απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες είναι βιώσιμες και έχει σκοπό να τους δώσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν σε μια μόνο διαδικασία με το σύνολο των πιστωτών τους για την συνολική ρύθμιση των χρεών τους.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό& απευθύνεται σε όσους ασκούν οποιαδήποτε επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα. .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...