Στη μεγάλη ναυτική έκθεση «Ποσειδώνια 2018» ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Στη μεγάλη ναυτική έκθεση «Ποσειδώνια 2018» ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος -Κοντά στους πολίτες της Ρόδου και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Νέων Αφάντου και στην αδελφοποίηση του Συλλόγου Κασιωτών Ρόδου «Ο Χαδιώτης» και της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης» -Τη μεγάλη ναυτική έκθεση «Ποσειδώνια 2018» επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση που του απεστάλη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Είναι η πιο σημαντική συνάντηση της παγκόσμιας ναυτιλίας (4 - 8.6.2018) στην οποία συμμετείχαν 2011 εκθέτριες εταιρίες και το παρών έδωσαν πάνω από 22.000 επισκέπτες από 92 χώρες. Καταγράφηκε πληθώρα εμπορικών συμφωνιών, αλλά υπήρξε και προβολή όλων των μελλοντικών τάσεων στον πιο διεθνοποιημένο κλάδο στον κόσμο, τη ναυτιλία.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνοδεύοντας τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. και Τομεάρχη Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη, επισκέφθηκε τα περίπτερα της έκθεσης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον κλάδο της ναυτιλίας που ενδιαφέρουν άμεσα και τους κατοίκους των νησιών μας, τις συνεργασίες και τις καινοτόμες δράσεις που προωθούνται. Είχε επίσης, τη δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπροσώπους των Λιμενικών Ταμείων της χώρας και στελέχη του Υπουργείου Ναυτιλίας, Τουριστικής Ανάπτυξης, του Λιμενικού και του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες, την Κυριακή 10.6.2018 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη σε εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο «Σύλλογος Νέων Αφάντου Άγιος Γεώργιος» και στην αδελφοποίηση του Συλλόγου Κασιωτών Ρόδου «Ο Χαδιώτης» και της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...