Στέφανος Κορκολής και Σοφία Μανουσάκη στις Πηγές Καλλιθέας, σε παράσταση "Εφ'όλης της ύλης", στις 14 Αυγούστου

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στη Ρόδο σε μια μοναδική συναυλία στις 14 Αυγούστου, ώρα 21:00, στις Πηγές Καλλιθέας Ρόδου. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να καθιέρωθεί ο χώρος αυτός κεντρο ποιοτικών πολιτιστικών εκδηλώσεων. -Ο Στέφανος, μαζί με τη υπέροχη μουσική του "παρέα", έρχεται να μας ταξιδέψει στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής, αλλά και διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του. Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Η παράσταση «Εφ' όλης της ύλης» είναι μια συναρπαστική μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα και συνθέτη που ποτέ δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες του. Μια παράσταση που ενώνει το χθες με το σήμερα, περνάει από το ξένο ρεπερτόριο με απρόβλεπτες διασκευές και αναδεικνύει ότι η μουσική είναι μία – αυτό ακριβώς που υποστηρίζει με πάθος ο Στέφανος Κορκολής.

Έχοντας ως αιχμή του μουσικού του δόρατος το τραγούδι «Θες», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία έντεκα χρόνια μετά την μαγική ερμηνεία του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου, όπως επίσης και το ντουέτο τους " κάποιες φορές " που και αυτό έχει γίνει τον τελευταίο μήνα τεράστια επιτυχία, ο Στέφανος Κορκολής μας καλεί να γίνουμε όλοι μια παρέα και να γυρίσουμε πίσω το χρόνο, χαρίζοντάς μας ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με άκρως ανεβαστική διάθεση που θα μας ταξιδέψει πέρα από σύνορα και ετικέτες.

Ερμηνεία τραγουδιών: Σοφία Μανουσάκη / Στεφανος Κορκολής Σαξόφωνο – φλάουτο-κρουστά: Βασίλης Δεφίγγος Κιθάρες – φωνή: Κωστής Πυρένης Πιάνο: Στέφανος Κορκολής

Διοργάνωση: ΙΝΚΑ Δωδεκανήσου Καλλιτεχνική διεύθυνση: Σέργιος Αϊβάζης Πληροφορίες: 6945123349, 6936980888

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 13€ Άνεργοι, φοιτητές, πολύτεκνοι: 10€ ΑΜΕΑ: ΔΩΡΕΑΝ Παιδιά έως 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Τα 300 πρώτα εισιτήρια στην προπώληση: 10€

Σημεία Προπώλησης:

Κιόσκι Θέατρου Τάφρου Μελίνας Μερκούρη. Πλατεία Κύπρου-Περίπτερο ΙΝΚΑ Pane di Capo- Αποστόλου Παύλου 50, τηλ:2241069007 Pane di Capo- Βενετοκλέων 63, τηλ:2241037957 Pane di Capo-Πηγές Καλλιθέας, τηλ:2241072544 Baia Seaside-Σάββα Νικολάου 2, τηλ:2241033823 Πραματευτής-Περνού 34, Αφάντου 2241053068 Mythos Bakery Cafe-Φαληράκι (14 χλμ Ρόδου-Λίνδου) τηλ:2241085791

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...