Σε "πιθανό εμπρησμό" η καταστροφή εξοπλισμού επιχείρησης σε παραλία της Τελένδου

Φωτιά ξέσπασε την νύχτα στην γειτονική Τέλενδο, όπου έκαψε εντελώς ομπρέλες, στρώματα και ξαπλώστρες, που βρίσκονταν στην παραλία Πόθα του νησιού.

Για μια ακόμη φορά το νησί της Τελένδου ζει καταστάσεις αγριότητας και απαράδεκτων καταστάσεων, που, όπως φαίνεται, αιτία έχουν τον άναρχο και "αδίστακτο" ανταγωνισμό στην μικρή αυτή κοινωνία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται απόπειρες εμπρησμού στο μικρό αυτό νησί, με τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους, ούτε είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται περιπτώσεις με "παράξενα ατυχήματα".
Χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 11:00, έγινε ορατή από την απέναντι περιοχή του Μασουριού η φωτιά στην περιοχή Πόθα της Τελένδου και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση, ώστε να σβήσει μετά από δυο ώρες περίπου.
Η φωτιά ξεκίνησε από τον εξοπλισμό επιχειρηματιών του νησιού, που αποτελούνταν από   ομπρέλες, στρώματα  και ξαπλώστρες, τα οποία ενοικιάζουν στους λουόμενους το καλοκαίρι,  ενώ σύντομα επεκτάθηκε και στην θαμνώδη πλαγιά.
Όλα συνηγορούν σε πράξη εμπρησμού και οι πληροφορίες μιλάνε για χρήση βενζίνης με την οποία περιέλουσαν τον εξοπλισμό και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά. Βέβαια θα διενεργηθεί έρευνα από την αρμόδια αρχή, η οποία και θα καταλήξει σε σχετικό πόρισμα για τα αίτια της φωτιάς, ενώ θα αναζητηθούν και οι ... πιθανοί δράστες του εμπρησμού.
(φωτογραφίες της φωτιάς από το facebook)

"Παλμός της Καλύμνου"

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...