Σε εξέλιξη ο καθαρισμός του Κρεμαστενού ποταμού και των ρεμάτων σε Παστίδα, Ιαλυσό και Ασγούρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΕΙΜΑΡΡΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
-ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ , ΤΩΝ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΑΣΤΙΔΑΣ , ΙΑΛΥΣΟΥ ΚΑΙ  ΑΣΓΟΥΡΟΥ-ΤΣΑΪΡΙ
-ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ( ΣΟΠΠ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
•Ολοκληρώνονται μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου οι δημοπρασίες για τον καθαρισμό των ρεμάτων και των χειμάρρων  του νησιού της Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ώστε να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις και να      ξε κινήσουν άμεσα οι εργασίες αυτές.
•Ήδη στην περιοχή της Κρεμαστής, Ιαλυσού, Παστίδας και Ασγούρου-Τσαϊρι βρίσκονται μηχανήματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τα οποία σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και την  ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ  διενεργούν  τις απαραίτητες εργασίες προετοιμασίας για τη χειμερινή περίοδο.
• Στις 29/10/2014 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η  συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου .

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...