"Πυρ ομαδόν" κατά Καρίκη από την δημοτική αρχή Ρόδου

Πυρ ομαδόν κατά του Στράτου Καρίκη από την δημοτική αρχή Ρόδου με αφορμή την κριτική που άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης «Ροδίων Οραμα» στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Ρόδου μαζί με τον πρόεδρου του δ.σ και αρκετούς αντιδημάρχους.

Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι ο κ. Καρίκης «δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί ήταν αντιδήμαρχος για οχτώ χρόνια σε δύο δημοτικές αρχές και γιατί τα προβλήματα που προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε έρχονται από το παρελθόν». Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Δημοτική Αστυνομία επί εποχής Καρίκη που διέθετε 120 άτομα και αναρωτήθηκε αν τότε είχαν εξαλειφτεί οι κράχτες από την Μεσαιωνική Πόλη, οι κινέζοι από τις παραλίες και το κυκλοφοριακό από το κέντρο της πόλης. Επικαλέστηκε και την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή των ανελ που είχε στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Καρίκης και τον κάλεσε να πάνε στην Αθήνα στα υπουργεία για την επίλυση ζητημάτων γιατί τα περισσότερα οφείλονται στις κωλυσιεργίες της κεντρικής κυβέρνησης. Τον κάλεσε επίσης να τον ακολουθήσει μια εβδομάδα για να δούμε –όπως είπε- ποιος είναι μακριά από τον πολίτη και ποιος είναι δίπλα.

Ως προς τα ζητήματα συνοχής της δημοτικής αρχής που επικαλέστηκε ο κ. Καρίκης, έδωσαν απαντήσεις ο πρόεδρος του δ.σ Β. Μανδρακός και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Πόκκιας ενώ οι έτεροι αντιδήμαρχοι Κρεμαστινού, Χατζηιωάννου και Παλαιολόγος όπως και ο Βασίλης Ψυλλάκης έκαναν εκτενείς αναφορές στους τομείς ευθύνης τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...