Πρώτη η Σαββίνα Δρη από την Κάλυμνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και μέλος της Εθνικής Ομάδας

Η  "μικρή" Σαββίνα Δρη από την Κάλυμνο, του αθλητικού συλλόγου "Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ",  με  προπονητή τον Δημήτρη Μπουντάκη,   συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της (48 κιλά), με 4 νίκες σε 4 ισάριθμους αγώνες. 
 
Μετά την μεγάλη αυτή επιτυχία εντάχθηκε και στην Εθνική Ομάδα του αθλήματος και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Μάρτιο στην Ελλάδα (Αθήνα).
Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα η Σαββίνα Δρή είχε ήδη καταταγεί  4η Πανελλήνια Πρωταθλήματα στο Τζούντο, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο άθλημα είναι ιδιαίτερα σκληρός,  καθώς στο Ζίου-Ζίτσου παίζουν αθλητές από τα αθλήματα της Πάλης, Τζούντο, Καράτε και Τάε Κβο Ντο. Ο λόγος αυτής της συμμετοχής απ' όλα τα αθλήματα, αφορά το γεγονός ότι είναι αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και επειδή η Ελληνική Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου – Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.-Ζ.) έχει αναλάβει την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Αναμένεται λοιπόν να υπάρξει πολύ μεγάλη συμμετοχή πρωταθλητών απ’ όλα τα αθλήματα και ο συναγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα αυξημένος
Ακόμη, ο Γιώργος Καμπουράκης παρ’ όλο την εξαιρετική του εμφάνιση, σημειώνοντας 5 νίκες και 2 ήττες, κατετάγει 5ος στην κατηγορία του (-73 κιλών).

 

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...