Πασχαλινή καμπάνια του Ε.Ε.Σ. Ρόδου Της Πίτσας Χατζή

Ολοκληρώθηκε την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου η πασχαλινή καμπάνια του περιφ. τμήματος του Ε.Ε.Σ Ρόδου για την περισυλλογή και διάθεση τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της Ρόδου .

Απο νωρίς το πρωΐ της Μ. Τρίτης οι εθελόντριες /ες και των δυο τμημάτων Νοσηλευτικής και Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού ,μαζί με την πρόεδρο κ.Δ.Δελαπόρτα , βρίσκονταν στο χώρο του παλιού νοσοκομείου οπου είναι τα γραφεία του Ε.Ε.Σ ,για να διαθέσουν τα κιβώτια και τις τσάντες με τα τρόφιμα μακράς διάρκειας που είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν ολο το προηγούμενο διάστημα , σε ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη ,οπως άλλωστε κάνουν στις δυο μεγάλες "κινητοποιήσεις αλληλεγγύης " κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα.

Για άλλη μια φορά οι άνθρωποι του Ε.Ε.Σ με την αρωγή του απλού κόσμου ,τις 2 θεατρικές εκδηλώσεις που είχαν διοργανώσει με την συμμετοχή του Συμιακού Συλλόγου και της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου οι οποίοι είχαν παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για την περισυλλογή τροφίμων καθώς επίσης την ευαισθητοποίηση αρκετών επιχειρήσεων του νησιού οι οποίες προσέφεραν για άλλη μια φορά νωπά τρόφιμα ,κοτόπουλα , φρέσκα λαχανικά , φρούτα , γλυκά ,αναψυκτικά ,γάλα ,ψωμί , κ.α, κατάφεραν να προσφέρουν και φέτος , λίγες ημέρες πρίν το Αγιο Πάσχα ,προσωρινή ανακούφιση σε οικογένειες που δοκιμάζονται απο την οικονομική κρίση και την ανεργία πάντα με απόλυτο σεβασμό και εχεμύθεια οπως άλλωστε αρμόζει στην αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου.

Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ θα επισκεφθούν τα ιδρύματα του νησιού οπου και θα προσφέρουν πασχαλινά δωράκια φτιαγμένα με αγάπη και θα περάσουν κάποιες ώρες παρέα με τους ανθρώπους που βρίσκονται εκει . Τέλος εχουν προγραμματίσει εκδρομή στην παραλία Αφάντου για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο της Ρόδου και στη συνέχεια γεύμα στο εστιατόριο "ΜΙΜΑΚΟΣ".

Το περιφερειακό τμήμα του Ε.Ε.Σ Ρόδου ευχαριστεί θερμά ολους οσους είναι αρωγοί στο έργο του ολα αυτά τα χρόνια και στέκονται δίπλα του με γνώμονα την ανακούφιση του πάσχοντα συνανθρώπου και εύχεται θερμά σε ολο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...