Παρασκευή Κρητικού, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με Γερονικόλα: Θα εργαστώ με ζήλο και επιμονή για να γίνει ξανά ο τόπος μας ζωντανός και με προοπτική

Ονομάζομαι Κρητικού Παρασκευή , του Νικολάου Κρητικού και της Τσαμπίκας Θεοδωράκη ,με καταγωγή απο τα Μαριτσά .

Από μικρό παιδί εργάζομαι στον Τουρισμό, ενώ τα τελευταία χρόνια είμαι στέλεχος στο Ξενοδοχείο Olympic Palace Hotel & Convention Center.

H επιλογή μου να είμαι υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «Αρχή Οργάνωσης» του υποψήφιου Δημάρχου κ. Νικόλας Ι. Γερονικόλας οφείλεται στο γεγονός ότι σαν μέλος της Τουριστικής Οικογένειας αλλά και σαν κάτοικος του νησιού οραματίζομαι τις δράσεις που θα αναβάθμιζαν το Τουριστικό μας Προϊόν.

Η Ρόδος μας χρειάζεται ανθρώπους με πρόγραμμα, όρεξη για δουλειά και φυσικά ουσιαστική βούληση την οποία μέχρι σήμερα δεν εχει γνωρίσει το νησί μας.

Η «Αρχή Οργάνωσης» είναι η μόνη που έχει πρόγραμμα υλοποιήσιμο για κάθε τομέα του Δήμου, ικανό να μετατρέψει τη Ρόδο σε μία πόλη λειτουργική, λαμπερή και σύγχρονη και να βελτιώσει την σημερινή της εικόνα.

Αγαπώ τον τόπο μου και σαν νέος άνθρωπος συμπορεύομαι με ανθρώπους που έχουν το όραμα και τη διάθεση να εργασθούν σκληρά, ώστε να δούμε επιτέλους την πόλη καθαρή και οργανωμένη ,τις γειτονιές και τα χωριά μας ζωντανά με ουσιαστικές παρεμβάσεις που να βελτιώνουν την ζωή των κατοίκων.

Προέρχομαι από μία μεγάλη οικογένεια όπου είχα την ευκαιρία να διδαχτώ το ήθος, τον σεβασμό, την οργάνωση και την νοικοκυροσύνη.

Οι Δημότες της πόλης μας αξίζουν να έχουν μία καλύτερη ζωή και ανθρώπους διπλά τους, που να τους νοιάζονται, να τους στηρίζουν με πράξεις και έργα. Αξίζουν ένα σύγχρονο Δήμο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και έναν Δήμαρχο κοντά σε εκείνους, με ανοικτές πόρτες, νέες προτάσεις και πολύ αγάπη για τον τόπο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάω από εσάς να μου δείξετε εμπιστοσύνη με την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ με ήθος, με επιμονή αλλά και την απαραίτητη υπομονή, όπως με δίδαξαν οι δικοί μου.

Με την «Αρχή Οργάνωσης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκολα Γερονικόλα προχωράμε μαζί, για να γίνει αυτός ο τόπος και παλι ζωντανός μέσα από μια βιώσιμη παράταξη και να διοικείται από ανθρώπους με αρχές και όραμα που μπορούν και θέλουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση και αγάπη

Παρασκευή Κρητικού

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...