Ο Χ. Κόκκινος με τα μέλη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov και το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στο αεροδρόμιο Μαριτσών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ο Χ. Κόκκινος με τα μέλη του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov και το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στο αεροδρόμιο Μαριτσών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινος συνοδευόμενος από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Αντιπύραρχο κ. Τσιτσικά και συνεργάτες του της Π.Ν.Αι., μετέβη στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Μαριτσών Ρόδου και είχε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση εργασίας με τους χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου Kamov.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου για τις υπηρεσίες τους και για την ιδιαίτερα καθοριστική παρέμβασή τους στην κατάσβεση της πρόσφατης πυρκαγιάς στην περιοχή Κάτω Πέτρες - Ακρόπολη της Ρόδου.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του που από τις αρχές Ιουλίου το ελικόπτερο βρίσκεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Δωδεκάνησα και ικανοποιήθηκε το αίτημά του που είχε διατυπώσει και γραπτά και δια ζώσης στις παρεμβάσεις του στο Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος. Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν επιχειρησιακά σχέδια που αφορούν την αντιπυρική περίοδο και επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα του πληρώματος.

Πριν την αποχώρησή του από το αεροδρόμιο Μαριτσών ο κ. Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση με το διοικητή του αεροπορικού αποσπάσματος Ρόδου Σμήναρχο (Ι) Χρυσόστομο Βαλαρούτσο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος θα συνεχίσει σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα τις επαφές και συνεργασίες του και με άλλους αρμόδιους φορείς για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

--

Mε εκτίμηση, photo Χαράλαμπος Κόκκινος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...