Ο Χ.Κόκκινος στον αγιασμό των σχολικών μονάδων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραδεισίου, Κρεμαστής, Κοσκινού στο νησί της Ρόδου

Δελτίο Τύπου-Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς 2017 - 2018

Στον αγιασμό των σχολικών μονάδων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραδεισίου, Κρεμαστής, Κοσκινού στο νησί της Ρόδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς 2017 - 2018, απεύθυνε το παρακάτω μήνυμα:

«Η νέα σχολική χρονιά 2017 - 2018 ξεκίνησε. Μαζί της ξεκινούν την προσπάθεια για κατάκτηση της γνώσης οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης της χώρας. Σ’ αυτήν τη νέα αφετηρία τής μόρφωσης, συμπαραστάτες έχουν τους εκπαιδευτικούς, που κάτω από δύσκολες συνθήκες προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς και το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού, εκτός από την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς, μας καλεί όλους σε συνεργασία: Κυβέρνηση, Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Στην Ελλάδα μας, στη χώρα όπου βγήκε η πρώτη αχτίδα των γραμμάτων και του πολιτισμού, οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά, να βάλουμε υψηλούς στόχους και να έχουμε ισχυρή παιδεία που να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο.

Η ισχυρή παιδεία είναι η απάντηση στην οικονομική κρίση. Ο μορφωμένος λαός έχει δικαίωμα και μπορεί να έχει ένα καλύτερο παρόν και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο.

Εύχομαι ολόψυχα καλή σχολική χρονιά, με υγεία και θετικά αποτελέσματα για τη νεολαία μας. Ιδιαίτερες ευχές στους μαθητές της ακριτικής μας Δωδεκανήσου και στους μαθητές της πρώτης τάξης Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, που κάνουν τα πρώτα βήματά τους στο σχολικό περιβάλλον.»

*

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος σήμερα το πρωί 11.9.2017 παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σε σχολικές μονάδες στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παραδεισίου, Κρεμαστής, Κοσκινού στο νησί της Ρόδου. Παρέστησαν στους παραπάνω αγιασμούς ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ν. Σαντορινιός, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου κ. Β. Καραγιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου κ. Άγγελος Ανανίας, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Δωδεκανήσου και Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου κ. Μιχάλης Χριστοδούλου και αυτοδιοικητικά στελέχη των Δημοτικών Διαμερισμάτων όπου ανήκουν τα παραπάνω σχολεία.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...