Ο Χ.Κόκκινος στα Βραβεία Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στον 4ο Μαραθώνιο της Ρόδου και στην εκδήλωση της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος στα Βραβεία Αριστείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στον 4ο Μαραθώνιο της Ρόδου και στην εκδήλωση της Αδελφότητας Ολυμπιτών Καρπάθου «Η Βρυκούς»

Στην τελετή απονομής Φοιτητικών Βραβείων, Αριστείων και Απόδοσης Μεταλλείων του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρέστη μετά από σχετική πρόσκληση ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδειο Ίδρυμα στην Αθήνα το βράδυ της 7.4.2017, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, των βουλευτών Νίκης Κεραμέως (υπεύθυνη Παιδείας της Ν.Δ.) και Νότη Μυταράκη, του Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου Σταύρου Θωμαδάκη, και του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου Στεφάνου Γκρίτσαλη και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Χ. Κόκκινος μιλώντας στα Μ.Μ.Ε., συνεχάρη τους διακριθέντες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, τους καθηγητές και τα στελέχη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επισήμανε ότι η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τιμούσε την Αριστεία. Τέλος, τόνισε την ανάγκη στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καθημερινά κάνει άλματα προόδου, στηρίζοντας τη δημόσια εκπαίδευση και έχοντας ανεκτίμητη προσφορά στα γράμματα και στις επιστήμες.

Την Κυριακή το πρωί 9.4.2017 ο κ. Χ. Κόκκινος παρέστη:

στην επιτυχημένη πολιτιστική και θρησκευτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Αδελφότης Ολυμπιτών Καρπάθου της Ρόδου «Η Βρυκούς» παρουσία και του συντοπίτη τους βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Κόνσολα και

παρακολούθησε τους αγώνες του 4ου Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ρόδου με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...