Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Στο δελτίο ειδήσεων του κεντρικού τηλεοπτικού καναλιού Star Channel δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για Brexit και επιπτώσεις στον τουρισμό στα Δωδεκάνησα

Δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου με θέμα τα αποτέλεσματα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία - Brexit και τις επιπτώσεις του στον τουρισμό στα Δωδεκάνησα φιλοξένησε το κεντρικό αθηναϊκό κανάλι Star Channel στο κυριακάτικο δελτίο ειδήσεων στις 26.6.16 και αναμένονται οι παραπάνω δηλώσεις να φιλοξενηθούν αναλυτικά σε ενημερωτική - ειδησεογραφική εκπομπή του ίδιου καναλιού εντός του 48ώρου που διανύουμε.

O κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στους Βρετανούς τουρίστες στη Δωδεκάνησο, που φοβούμενοι υποτίμηση του νομίσματός τους, έσπευσαν -και σε μερικές περιπτώσεις δημιούργησαν ουρές- να μετατρέψουν τη λίρα Αγγλίας σε ευρώ και παρά το γεγονός ότι υπήρξε μικρή αύξηση Βρετανών τουριστών (σε σύγκριση με την περσινή χρονιά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα) στα νησιά μας, μετά το δημοψήφισμα της Βρετανίας - Brexit παρατηρείται «πάγωμα» κρατήσεων λόγω της ανησυχίας και της αβεβαιότητας που δημιούργησε στους Βρετανούς πολίτες.

Τέλος ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στις προσπάθειες των τοπικών παραγόντων για τη στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε από το Brexit θα είναι προσωρινή και δε θα έχει επιπτώσεις στη «βαριά μας βιομηχανία» τον τουρισμό.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...