Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στην βράβευση μαθητών στη Σορωνή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
-    ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ : ΤΑ ΑΝΤΙΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
-    ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Χ. ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΟΡΩΝΗΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις  που διοργανώθηκαν από το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής Ρόδου, τον πολιτιστικό σύλλογο «Αμπερνάλλι», τον Ο.Α.Α.Σ., τον Α.Ε.Σ. ΕΥΚΛΗΣ, τον σύλλογο περιβάλλοντος Σορωνής και τον Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστή Λουκά Σορωνής στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Σίλα στις 30 Ιουλίου 2015, τελευταία ημέρα των θρησκευτικών, πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διεξήχθησαν από τις 23 - 30/7/15.
Αμέσως μετά το προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Σίλα ο κ. Χ. Κόκκινος συμμετείχε και μίλησε στην εκδήλωση «Παιδεία και Νέοι: τα αντίδοτα στην κρίση» και βράβευσε μαθητές εισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2013-2014 και αριστούχους μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Σορωνής 2014-2015.
Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε ότι : στην κρίσιμη και ιστορική εποχή που βιώνει ο τόπος η απάντηση στην κρίση είναι επένδυση στην γνώση. Με ισχυρή παιδεία και στηρίζοντας τους νέους ανθρώπους που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου, με «όπλα μας» τα Ελληνικά γράμματα, τον πολιτισμό, την ιστορία μας και τα ιδανικά μας και με αξιοποίηση της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών μπορούμε να ελπίζουμε στο καλύτερο αύριο. Συγχαίρω τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν ή εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που ήταν κοντά τους  και στήριξαν τις προσπάθειές τους. Τα παιδιά μας να είναι καλότυχα και να έχουν επιτυχίες. Η πολιτεία δεν πρέπει να τα απογοητεύσει. Στην Ελλάδα να σπουδάσουν και στην Ελλάδα να μείνουν και να μεγαλουργήσουν. Επιβεβαιώνω και επικροτώ τον τίτλο της εκδήλωσης ότι Παιδεία και Νέοι είναι το αντίδοτο στην κρίση.»

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...