ο Χαράλαμπος Κόκκινος περιοδεύει στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ» - «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ»
ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

Ο κος Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», συνοδευόμενος  από τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους και στελέχη της αυτοδιοικητικής παράταξης περιόδευσε σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου στο νησί της Ρόδου.
Συγκεκριμένα:
•    Παρευρέθηκαν στη «Γιορτή Άνοιξης» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσουλμάνων Ρόδου “Η Αδελφοσύνη”, στα Πευκάκια Ροδινιού
•    Στη συνέχεια, περιόδευσαν στο Παζάρι Λουλουδιών που διοργάνωσε το 2ο Σύστημα Προσκόπων στην Κρεμαστή.
•    Τέλος, επισκέφθηκαν την 7η Γιορτή Φράουλας Παραδεισίου
Είναι εμφανής  η στήριξη της κοινωνίας στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζημάρκου και στην περιφερειακή παράταξη «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» και η αποδοχή του προγράμματος Κ2 (ΚΕΑ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, σε ευθεία γραμμή ανάπτυξης) που θα φέρει την ανάταση στα νησιά μας.
Οι πολίτες της Ρόδου υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τον κ. Χαρ. Κόκκινο και το κλιμάκιο στελεχών που τον συνόδευε, τους εύχονταν και τους παρότρυναν: «Με τη νίκη»! «Επιτέλους δώστε τέλος στην οπισθοδρόμηση και την παρακμή»!.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...