Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε ιδιωτικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα σε Πάτμο και Μαράθι

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Τζονι Ντεπ μόλις αγόρασε το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο. Σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, ο Τζόνι Ντεπ κατέβαλε 4,2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το νησί και θα έρθει στην Ελλάδα τέλη Ιουλίου για να το δει από κοντά.

Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι αναμένονται σαρωτικές πωλήσεις ιδιωτικών ελληνικών νησιών τα επόμενα χρόνια.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 54 στρέμματα και είναι μη ανεπτυγμένο και ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος της ίδιας εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει ήδη αγοράσει το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

the toc.gr

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...