Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Ρόδο

Στα Δωδεκάνησα βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο επικεφαλής του Ποταμιού. Η περιοδεία του ξεκίνησε από το νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα με μια επίσκεψη στο Λιμενικό Σώμα. Ο Υπολιμενάχης Κωνσταντίνος Κάτσικας και τα πληρώματα των λιμενικών σκαφών ξενάγησαν τον Σταύρο Θεοδωράκη στα πλωτά μεσα και του μίλησαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο επικεφαλής τους χαρακτήρισε «μαχητές της πρώτης γραμμής», τους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους και τους υποσχέθηκε ότι Το Ποτάμι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τους.

Στη συνέχεια περπάτησε στους δρόμους της πόλης όπου συνάντησε εθελοντές στον τομέα της υγείας, αστυνομικούς, πυροσβέστες και απλούς πολίτες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Σταύρος Θεοδωράκης και τοπικά στελέχη συναντήθηκαν με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Εκπρόσωπος της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Αντιπεριφερειάρχης φυσικών πόρων, χωροταξίας & περιβάλλοντος, κ.Ιωάννης Φλεβάρης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολίτη, Σάββας Διακοσταματίου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Διεθνούς προβολής και Αποδήμων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, Αντιπρόεδρος ΣΕΤΕ, Κώστας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββας Χατζησάββα, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, Νικόλαος Μπόνης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, Γεώργιος Ματσίγκος

Η περιοδεία συνεχίζεται την Κυριακή στο νησί της Κω. Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος, απο σαιτ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...