Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, στη ΔΕΘ

Το κλίμα της νίκης ήταν διάχυτο κατά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην 82η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης ενώπιον των παραγωγικών φορέων και των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα ο αυριανός πρωθυπουργός, αποφεύγοντας τα μεγάλα λόγια και την ακατάσχετη υποσχεσιολογία, δεσμεύτηκε για μείωση ΕΝΦΙΑ και ΦΠΑ και για άμεση προτεραιότητα στις επενδύσεις, δείχνοντας τον τρόπο εξόδου της χώρας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση.

Ο πρόεδρος Δωδεκανήσου της ΝΟ.Δ.Ε ΝΔ κ. Παύλος Μπακίρης, που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για την ομιλία του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, είχε συνάντηση με τον γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος κ. Στέλιο Κονταδάκη κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εκλογική ετοιμότητα του κόμματος και στην ενίσχυση της επαφής με την κοινωνία.

Ο κ. Παύλος Μπακίρης, ενημέρωσε τον γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ για τις δράσεις της ΝΟ.Δ.Ε στα Δωδεκάνησα με έμφαση στην καταγραφή των προβλημάτων του νομού ανά νησί λόγω των ιδιαιτεροτήτων που απορρέουν από τον νησιωτικό χαρακτήρα της περιοχής καθώς επίσης και για το άνοιγμα που επιχειρείται στην κοινωνία με την ένταξη νέων στελεχών, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν φωνή και να καταθέσουν απόψεις, συμβάλλοντας στον κοινό στόχο, να πάει επιτέλους «η Ελλάδα μπροστά».

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο κ. Παύλος Μπακίρης μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Πάππου και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, επισκέφθηκαν το περίπτερο της Δωδεκανήσου, το οποίο κατάφερε και φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Παύλος Μπακίρης, δήλωσε τα εξής:

«Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα Δωδεκάνησα δεν θα είναι αποκομμένα από την υπόλοιπη χώρα, οι Δωδεκανήσιοι δεν θα αισθάνονται πολίτες β΄κατηγορίας, δεν τους αξίζει αυτή η κατάσταση που βιώνουν σήμερα με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως είπε ο πρόεδρος κατά την ομιλία του “Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη. Τις μεγάλες χώρες τις χτίζουν οι πολλοί. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις αυταπάτες”. Οι Δωδεκανήσιοι, οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...