Ο Πάνος Καμμένος στη Λέρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ-Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κο Πάνο Καμμένο και τους Αρχηγούς του ΓΕΝ κο Νικόλαο Τσούνη και Αρχηγό του ΓΕΣ κο Αλκιβιάδη Στεφανή, υποδέχτηκε στη Λέρο ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, κατά την επίσκεψη τους, στο νησί μας. 
Ο Υπουργός και η συνοδεία του, επισκέφθηκαν το 588 Τάγμα Εθνοφυλακής και την Υ. Ν. Τ. Ε. Λ και κατόπιν αναχώρησαν για Φαρμακονήσι. Ο Δήμαρχος Λέρου μετά την ομιλία του Υπουργού, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, οπλίτες που υπηρετούν στο 588 ΤΕ και Εθνοφύλακες, προσέφερε αναμνηστικό καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα της Λέρου, καλωσορίζοντας τον Υπουργό και τους Αρχηγούς στο νησί μας, τονίζοντας στον Κο Υπουργό την άψογη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τον κύριο Ταξίαρχο, τον Φρούραρχο και τον Διοικητή του 588 ΤΕ και συνεχάρη τους Εθνοφύλακες και τους στρατεύσιμους για το υψηλό φρόνημα που τους διακρίνει. 
Επίσης ο Δήμαρχος, ζήτησε από τον Κο Υπουργό και τον Αρχηγό του ΓΕΝ, να επισπευσθούν οι διαδικασίες υλοποίησης της μελέτης που έχει εκπονηθεί από το ΓΕΝ για το καταδυτικό πάρκο Ναυτικής και Ιστορικής μνήμης – Υποβρύχιο Μνημείο Α/Τ Βασίλισσα Όλγα και υπολοίπων θέσεων ναυαγίων στην περιοχή της Λέρου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...