Ο Νίκος Καραμαρίτης διαψεύδει τα περι δυσφορίας...


Λάβαμε σε χρόνο ρεκόρ μια διάψευση απο τον κ. Νίκο Καραμαρίτη για τα περί δυσφορίας του επειδή δεν κλήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη για την Νότια Ρόδο. Εμείς την δημοσιεύουμε αν και οι πληροφορίες μας είναι ακριβείς...Οι αντιπαραθέσεις μέσα σε ένα "οργανισμό" όπως είναι η περιφερειακή αρχή, δεν είναι κουτσομπολιό, είναι είδηση...Τα μαθήματα δημοσιογραφίας ας τα αφήσει για μια άλλη φορά! Για την ...ταμπακιέρα όμως δεν λέει κουβεντα, κλήθηκε η δεν κλήθηκε και αν κλήθηκε που δεν κλήθηκε γιατί δεν ήταν εκεί...
-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ
Μέσα από αυτή μου την επιστολή καταγγέλω την σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας verena.gr  ως ψευδή και εντελώς αναληθή. Η συνεργασία μου με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο ήταν πάντοτε και παραμένει άριστη. Σας παρακαλώ όταν αναφέρεστε στο εξής σε «είδηση» που αφορά το πρόσωπό μου να διασταυρώνετε τις «πηγές» σας καθώς το κουτσομπολιό δεν είναι δημοσιογραφία.  Οι στοιχειώδεις κανόνες δεοντολογίας απαιτούν την άμεση δημοσίευση του παρόντος κειμένου.

Νίκος Καραμαρίτης
Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας

 

Λάβαμε και νέα απάντηση για τα σχόλια που κάναμε απο τον κ. Καραμαρίτη προσπαθώντας να πείσει τόσο εμάς όσο και τους αναγνώστες μας οτι γράφουμε κουτσομπολιά! !...Η Ρόδος είναι πολύ μικρή για όλους μας και γνωριζόμαστε πολύ καλά...Οτι δεν βολεύιε καποιους το ...βαφτίζουν κουτσομπολιό και νομίζουν οτι  καθάρισαν! Γελιούνται...Είναι γνωστό ποιοι ομιλούν σε όλες...τις ρούγες της Ρόδου για τα δήθεν κουτσομπολιά και τον λαικισμό των δημοσιογράφων που, κατά τύχη, δεν τους ξεσκονίζουν( Δεν αναφερόμαστε στον κ. Καραμαρίτη για να μην λάβουμε και τρίτη διαψευση!!!!!).

Να περιμένουμ και δευτερη απάντηση; .

Η νέα απάντηση...

Θέμα: Απάντηση Ν. Καραμαρίτη



Επειδή διατηρώ το δικαίωμα της προστασίας της προσωπικότητάς μου θα απαντώ σε κάθε σχόλιο σας που με αφορά. Επιμένετε παρά τη διάψευσή μου με νέα σχόλια χειρότερα από τα αρχικά. Με δικαιώνετε στην επισήμανση της διάφοράς μεταξύ κουτσομπολιού και δημοσιογραφίας. Οσον αφορά την ταμπακιέρα, δηλαδή την ουσία, σας ενημερώνω ότι το προηγούμενο βράδυ, είχα διαβούλευση δύο ωρών με τον κ. Περιφερειάρχη για όλα τα κρίσιμα θέματα υγείας. Στη συγκεκριμένη συνάντηση δεν πατευρέθηκα λόγω προσωπικού κολλήματος για το οποιό είχε ενημερωθεί ο κ. Περιφερειάρχης.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...