Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Ρόδο

Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 11 ΝΟΕ 2017 -ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ 7μ.μ. ΣΤΟ «ΑΚΤΑΙΟΝ» -Ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης, επέλεξε τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας τη Ρόδο, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία για τα θέματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα και ταυτόχρονα στέλνοντας ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση για τη νησιωτική πολιτική που οραματίζεται.

Δεν αποκλείεται τη Κυριακή 12 Νοέμβρη να ψηφίσει και ο ίδιος στο νησί μας. Από το Σαββάτο θα επισκεφθεί όσα χωριά προλάβει. Στο ασφυκτικό πρόγραμμά του, είναι προκαθορισμένο να επισκεφθεί την Ιαλυσό, την Κρεμαστή, τ' Αφάντου, την Αρχάγγελο και κεντρικά σημεία της πόλης. Η Κεντρική και τελευταία ομιλία, της προεκλογικής του περιοδείας, θα πραγματοποιηθεί στο «Ακταίον» στις 7μ.μ.

Οι προσπάθειες να εξευρεθεί μεγαλύτερος χώρος δεν έφεραν αποτέλεσμα, γιατί την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένες πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη, δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη περιοχή μας. Συχνά ενημερώνεται για τα τοπικά θέματα από την ομάδα των τοπικών στελεχών και θέλει να κλείσει ο κύκλος της προεκλογικής του εκστρατείας στη Ρόδο για ουσιαστικούς και συμβολικούς λόγους.

Η ακριτική Ελλάδα, λόγω της γεωφυσικής της θέσης και της συνεισφοράς της στην εθνική οικονομία και το τουρισμό, είναι ο χώρος ο οποίος τα τελευταία χρόνια παραμελήθηκε προκλητικά.

Δίνει έμφαση στις υποδομές των νησιών και ιδιαίτερα την ανάπτυξη των μικρών νησιών.

Η συμβολική παρουσία, του υποψηφίου προέδρου, τη τελευταία ημέρα της προεκλογικής του εκστρατείας, έγκειται στο ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τα νησιά του Αιγαίου και την βαθιά πεποίθηση του ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο το κέντρο αλλά και η περιφέρεια, ιδιαίτερα η νησιωτική.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης φιλοδοξεί να ηγηθεί στον προοδευτικό χώρο του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς.

Αναγνωρίζει ότι ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας εξαθλιώθηκε, το εισόδημα συρρικνώθηκε, η ανεργία καλπάζει, οι νέοι επιστήμονες φεύγουν και συνεχίζει να κυριαρχεί ανασφάλεια, απαισιοδοξία, διχασμός και έλλειψη εθνικής συνεννόησης.

Οι θέσεις του έχουν εκφραστεί: είναι κατά της δημαγωγίας και του πελατειακού κράτους, υπέρ της αξιοκρατίας και της δημιουργίας νέων και πολλών ευκαιριών για όλους τους πολίτες. Είναι υπέρ μιας αυτόνομης πολιτικής δράσης και θέλει μια παράταξη, που να νοιάζεται για τη γενιά των γονιών μας και θα οραματίζεται για τη γενιά των παιδιών μας.

Στόχος της πολιτικής του είναι η αξιοπρέπεια και η ευημερία.

Καλεί όλους τους πολίτες να πάρουν πρωτοβουλίες και να προσέλθουν να ψηφίσουν στις 12 και 19 Νοέμβρη, γιατί πιστεύει ότι η αλλαγή δεν θα έρθει, αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν. Πρέπει όλοι να πάρουμε την ευθύνη για την πολυπόθητη αλλαγή.

Η μέχρι σήμερα πορεία του, δείχνει ότι είναι ένας νέος πολιτικός με ήθος, αρχές και φαίνεται να είναι ο μόνος πολιτικός που έχει τα ηγετικά προσόντα για ν' αλλάξει το σκηνικό της χώρας. Εγγυάται την ενότητα των τάσεων και της παράταξης, προβάλει το δημόσιο συμφέρον. Έχει μαζί του τους νέους και τους πολίτες, που νοιάζονται η πατρίδα μας ν' αλλάξει σελίδα και να πορευτεί σ' ένα καλύτερο μέλλον.

Η οργανωτική ομάδα της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...