Ο Ιστιοπλοϊκός αγώνας "ΧΑΛΚΗ 2015" το τριήμερο 29-31 Μαΐου

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΙΑΘΡ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΗ 2015
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2015»

Συνεχίζεται το τριήμερο 29-31 Μαΐου, το Ιστιοπλοϊκό Πρωτάθλημα 2015 του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ) με τον τρίτο αγώνα «ΧΑΛΚΗ 2015» που θα έχει προορισμό τον Πανορμίτη και στη συνέχεια την Χάλκη. Στον αγώνα αναμένεται να λάβουν μέρος 15 σκάφη και πάνω από 80 ιστιοπλόοι. Ο αγώνας έχει ενταχθεί επίσημα στις δράσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015» (European Maritime Day 2015).
 Τα συμμετέχοντα σκάφη θα εκκινήσουν από την θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις “Κάτω Πέτρες” στη Ρόδο την Παρασκευή 29 Μαΐου και ώρα 16:00 και θα τερματίσουν αργά το απόγευμα της ίδια ημέρας στον Πανορμίτη. Ο ελλιμενισμός των σκαφών το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει στην προβλήτα του Πανορμίτη.
Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 30 Μαΐου, θα διεξαχθεί η ιστιοδρομία Πανορμίτης – Χάλκη. Η εκκίνηση της ιστιοδρομίας θα δοθεί στις 11:00π.μ. από την περιοχή του ακρωτηρίου Πάτος και τα σκάφη θα τερματίσουν κοντά στην περιοχή Περιστέρα στης Χάλκης. Η άφιξη των σκαφών στο λιμάνι της Χάλκης προβλέπεται νωρίς το απόγευμα.
Η εκκίνηση της τελευταίας ιστιοδρομίας Χάλκη – Ρόδου, θα γίνει την Κυριακή 31 Μαΐου από την περιοχή της Καμείρου Σκάλας στις 11:00. Τα σκάφη αναμένεται να τερματίσουν στην Ρόδο νωρίς το απόγευμα.
Στα πλαίσια του αγώνα «ΧΑΛΚΗ 2015», την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 21:30 θα γίνει η καθιερωμένη συγκέντρωση κυβερνητών στο γραφείο του ΑΣΙΑΘΡ στην Μαρίνα Μανδρακίου, όπου θα δοθούν οι οδηγίες πλου και τυχόν διευκρινήσεις στους συμμετέχοντες από την Επιτροπή Αγώνα.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και οι οδηγίες πλου του αγώνα θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του ΑΣΙΑΘΡ – www.asiathr.gr
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...