Ο Θέμης Καλαμάτας συγχαίρει τους αστυνομικούς στις δομές μεταναστών σε Κω και Λέρο

Ανεβαινουν στην συνείδηση της κοινωνίας και του Αρχηγείου μας πλέον οι Συνάδελφοι των Δομών Κω και Λερου με τις επιτυχίες που επιδείξαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με συλλήψεις διακινητών και αλλοδαπών που κινούνται με πλαστα έγγραφα. Λάβαμε συγχαρητήρια στη Ρόδο από τους τρεις συναρμόδιους Υπουργούς αλλά δεν σταματήσαμε να κυνηγάμε το έγκλημα σ όλα τα μήκη και τα πλάτη των θαλάσσιων πυλών εισόδου συνεργαζόμενοι με τις Λιμενικές Αρχές. Κινουμαστε σωστά και υπεύθυνα επίσης και στο ανθρωπιστικό πεδίο με τις κλήσεις που λαμβάνουμε απ το 112 όπου στην κυριολεξία σώζουμε όσους κινδυνευουν.

Πιστοί σοβαροί και υπεύθυνοι πάντα συνεχίζουμε κτυπωντας στην καρδιά το Έγκλημα αλλά επιδεικνύοντας και μέγιστη ανθρωπιά όπου εκείνη χρειάζεται.

Ομιλώ ως Διευθυντής Αστυνομικής Διευθύνσεως που γνωρίζει αρκετά καλά θα έλεγα το Μεταναστευτικό και έχω πλέον την υποχρέωση να συγχαρώ τους συναδέλφους μου αυτή την χρονική συγκυρία μετά από ένα αγώνα κόντρα σ όσους εγκληματούν εκμεταλευόμενοι ανθρώπινες ψυχές που βρέθηκαν στην ανάγκη να φύγουν από την Πατρίδα τους για να ζήσουν την δικη τους Οδύσσεια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Αστυνομικούς των Δομών στα ΚΥΤ της Β Διεθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, της μοναδικής Διεύθυνσης με δυο Δομές στην Νησιωτική Ελλάδα και στο Αιγαίο μας

Θεμης Καλαμάτας

Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθύνσεως

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...