Ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, υποψήφιος με την Νησιωτική Ανατροπή

Δημήτρης Γρηγοριάδης – Βιογραφικό
Ο Δημήτρης Γρηγοριάδης γεννήθηκε στο Θεολόγο και κατοικεί μόνιμα στην Κρεμαστή Ρόδου . Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Χιχιμάνη και έχει δυο παιδιά, το Νίκο, 17, και τον Παναγιώτη, 14. Ασκεί το επάγγελμα του καθηγητή Αγγλικών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ενώ έχει εργασθεί και ως σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού σε σχολεία.
Ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση το 1990 όταν και εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος Θεολόγου για δύο συνεχείς τετραετίες. Διετέλεσε αντιπρόεδρος της Κοινότητας  και διευθυντής της Κοινοτικής Επιχείρησης Πεταλούδων. Στη συνέχεια εξελέγη για τρεις συνεχείς τετραετίες δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πεταλούδων όπου και υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις συμπεριλαμβανομένου αυτής του Αντιδημάρχου και  προέδρου επιχειρήσεων.  Το 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.
Από τον Ιανουάριο του 2009 μαζί με τον Παναγιώτη Αυγερινό και το Νίκο Κασέρη επιμελούνται της στήλης Οικολογικά Ροδιακά που δημοσιεύεται κάθε Πέμπτη στην εφημερίδα Ροδιακή και στο ιστολόγιό τους (http://oikologicarodiaka.wordpress.com/). Για τη δουλειά τους αυτή έχουν τιμηθεί δυο φορές (2011 και 2013) με το βραβείο οικολογικής ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ. Είναι ιδρυτικό μέλος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Εθελοντές για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό της Ρόδου» που ασχολήθηκε με την ανακύκλωση χαρτιού με ιδιαίτερα αξιοσημείωτες επιδόσεις καθώς και με πολλές άλλες περιβαλλοντικές, φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...