Ο Δήμος Ρόδου τίμησε τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες Special Olympics 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014-Σε μια σεμνή τελετή, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμος Ρόδου τίμησε τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ της Ρόδου, η οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους ευρωπαϊκούς αγώνες Special Olympics 2014 της Αμβέρσας.
Στην αρχή της τελετής προβλήθηκαν δύο βίντεο, ένα για την διαφορετικότητα και ένα για τους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αμβέρσας, ενώ στη συνέχεια μίλησαν, εκτός από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, η πρόεδρος των Special Olympics Hellas κα Γιάννα Δεσποτοπούλου, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, η αντιδήμαρχος Προστασίας και Προαγωγής της Υγείας κα Άννα Ζωάννου, ο αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού κ. Στέργος Παρδαλός και ο προπονητής της ομάδας κ. Απόστολος Στεφανής.
Μετά από πρόταση του δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου, η κα Δεσποτοπούλου ανέθεσε τη διοργάνωση στη Ρόδο ειδικών αγώνων μεταξύ των τεσσάρων επικρατέστερων ομάδων μπάσκετ στο διάστημα 1-3 Δεκεμβρίου, ώστε να συμπίπτει και με την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επίσης η κα Δεσποτοπούλου δεσμεύτηκε να υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας για τη σύσταση Επιτροπής των Special Olympics στη Ρόδο.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...