Ο δήμος Λέρου συμμετέχει στην 6η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-O Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης σας γνωστοποιεί ότι ο Δήμος μας συμμετέχει στην 6η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛ, που διοργανώνει το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), υπό την αιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την υποστήριξη της Diageo.

Ο στόχος της εκστρατείας αυτής είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών, σε θέματα που αφορούν την κατανάλωση του αλκοόλ.

Στόχος μας είναι η καλύτερη κατανόηση των συνεπειών της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ και η αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των ατυχημάτων.

Η συντονισμένη αυτή εκστρατεία ενημέρωσης σε πανελλαδικό επίπεδο υποστηρίζεται με παράλληλες δράσεις όπως καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό Tύπο καθώς και εκτεταμένη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε Δήμους της Ελλάδος, σε εξεταστικά κέντρα υποψηφίων οδηγών, πανεπιστήμια, δημοτικά ιατρεία, ΚΕΠ Υγείας, λιμάνια, αεροδρόμια και θέατρα. Παράλληλα η δράση συνεχίζεται με την ανάρτηση των link DRINK IQ (quiz) και ΑΛΚΟΟΛ & ΑΝΗΛΙΚΟΙ σε όλα τα site των δήμων μελών του ΕΔΔΥΠΠΥ.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...