Ο Γιάννης Γλυνός, επικεφαλής της παράταξης ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ – ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ. -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Η ΔΩ.ΠΡΩ.ΜΗ, είναι η μεγάλη ανεξάρτητη δημοκρατική παράταξη, πρωτοπόρα δύναμη , που εδώ και περισσότερο από δυόμιση δεκαετίες είναι μπροστάρης στα δρώμενα του Τ.Ε.Ε.

Δημιουργήθηκε το 1990, από συναδέλφους που αναγνώρισαν τότε την ανάγκη έργων και όχι των λόγων και έμελλε στη συνέχεια να παίξει καθοριστικό ρόλο τόσο στα δρώμενα του ΤΕΕ όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Εικοσιέξι χρόνια αγώνων, πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, διεκδικήσεων, προσφοράς στα κοινά, προσφοράς στο νομό αλλά και στη χώρα, είκοσι εκ των οποίων στο τιμόνι του φορέα μας εκεί όπου με συνέπεια υπηρέτησε την ενότητα και τη συνεργασία.

Η εξαετής κρίση που βιώνει η χώρα και ο κλάδος, από το 2010 μέχρι σήμερα, συνέπεσε με τη μη συμμετοχή της παράταξης αυτής με διακριτές θέσεις ευθύνης στο ΤΕΕ, όχι ασφαλώς από επιλογή της αλλά ούτε και ως αποτέλεσμα της βούλησης του εκλογικού σώματος.Αυτό είχε μεγάλες συνέπειες για το φορέα και την δυναμική της επιροής του σε μιά εποχή που αυτή ήταν απαραίτητη.

Ήλθε η ώρα για την αναστήλωση του ΤΕΕ και του κλάδου.

Πιστοί στις δημοκρατικές μας παραδόσεις και διαδικασίες, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Νοεμβρίου, εκλέξαμε τον νέο εκπρόσωπό και επικεφαλής της ιστορικής παράταξής μας. Ο Γιάννης Γλυνός, Πολιτικός Μηχανικός, ένας συνάδελφος με μακρά παρουσία στα δρώμενα του φορέα αλλά και με συνεπή αυτόνομη και δυναμική παρουσία στο επάγγελμα και τα κοινωνικά δρώμενα, είναι ο νέος επικεφαλής.

Παλαιά και νέα στελέχη συσπειρωνόμαστε γύρω του για τη νέα προοπτική που ανοίγεται μπροστά μας. Προς όφελος του ΤΕΕ, προς όφελος του κλάδου, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Από την επιτροπή εκλογικής διαδικασίας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...