Ο Αντώνης Αποστολίδης, υποψήφιος στην Περιφέρεια με την Χρύσα Καραγιάννη

Φίλες και φίλοι,

 

θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

 

Συγκεκριμένα, είμαι υποψήφιος στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στην Εκλογική Περιφέρεια Ρόδου (περιλαμβάνει τα νησιά Ρόδος, Καστελλόριζο, Σύμη, Χάλκη, Τήλος) με την παράταξη Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο με επικεφαλής/υποψήφια Περιφερειάρχη την Χρύσα Καραγιάννη.

 

Περισσότερα για εμένα, αν και γνωριζόμαστε ήδη πολύ καλά, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω ή στο συνημμένο. 

 

Συνοπτικά, θα ήθελα να τονίσω την ανάγκη για μια περιφερειακή αρχή η οποία στοχεύει να:

 

- δώσει προτεραιότητα στον άνθρωπο και το περιβάλλον, έχοντας ως πρώτο στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου και την ουσιαστική αναβάθμιση του περιβάλλοντος της νησιωτικής περιοχής μας.

- σχεδιάζει και να απαιτεί την αρωγή του κεντρικού κράτους για στοχευμένες γεωγραφικά, καινοτόμες πολιτικές που θα εξισώσουν την καθημερινότητα του νησιώτη με αυτή των κατοίκων της ηπειρωτικής χώρας.

- ολοκληρώσει το χωροταξικό σχεδιασμό του συνόλου των νησιών μας.

- αναμορφώσει και ολοκληρώσει το ΦΟΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου ώστε όλα τα νησιά να έχουν 100% λειτουργική ανακύκλωση και πλήρη διαχείριση απορριμμάτων.

- επενδύσει στον τουρισμό μέσω της βελτίωσης υποδομών, παροχών στον πολίτη και περιβάλλοντος. Ελκυστικός τουριστικός προορισμός είναι αυτός που οι κάτοικοί του ζουν ευτυχείς.

-σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς να θωρακίσει την περιοχή μας απέναντι στην κλιματική κρίση που ήδη αντιμετωπίζουμε (ξηρασία, πλημμύρες και άλλα έντονα καιρικά φαινόμενα)

 

Θα χαρώ να επικοινωνήσουμε με όποιον τρόπο επιθυμείτε ώστε να πούμε περισσότερα για την ανάγκη ουσιαστικής αλλαγής στην περιφερειακή αρχή του τόπου μας. 

 

Σας ζητώ να με στηρίξετε με τη ψήφο σας ώστε να μου δώσετε τη δυνατότητα να σας υπηρετήσω, μέσα από την παράταξή μου, ως περιφερειακός σύμβουλος.

 

Με εκτίμηση,

 

Αντώνης Αποστολίδης

Τηλ. Επικ. 6944656602

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...